Goldenport Group Odessa — Crew Annual Conference — 2017

0
505

GOLDENPORT ODESSA – OCEANGOLD ODESSA
ANNUAL CREW CONFERENCE — 2017

CONFERENCE SCHEDULETOPIC AGENDA

09.00-10.00   (60mins)         Reception / Registration / Coffee

1st PANEL OF SPEAKERS

10.00-10.15   (15mins)         Cpt Nikolaos Kotsiras – Manager of GOLDENPORT ODESSA

  • Welcoming of guests
  • Brief presentation of Goldenport Odessa regarding the activities in the Ukrainian crew market

10.15-10.30                           Cpt  Vladimir Kuznetsov  – Manager of OCEANGOLD ODESSA

  • Presentation of Oceangold Odessa

10.30-11.00   (15mins)         Mr Nikolaos Kokkinos – Crew manager of GOLDENPORT SHIPMANAGEMENT Ltd.

  • Cadetship program presentation
  • Update on collaboration with National university “Odessa National Maritime Academy”

11.00-11.30   (30mins)         Cpt Alexandros Papagiannopoulos — DPA manager of GOLDENPORT SHIPMANAGEMENT Ltd.

  • MARPOL incidents and human factor

11.30-12.00   (30mins)         Mr. Evgeniy Kuznetsov and Mr Igor Radzevich — Marine managers  of Bureau Veritas in Ukraine

  • Ballast Water Management (BWM)
  • Ship Recycling Service
  • EU Regulation 2015/757 for Marine Monitoring, Reporting and Verification (MRV)

12.00-12.30   (30mins)         Coffee Break

2ND PANEL OF SPEAKERS

12.30-13.00   (30 mins)         Mr Pavel Svertilov — C.I.S. PANDI Services (Ukraine) Ltd

  • Cargo precautions matters at Ukrainian ports

13.00-13.30   (30mins)         Cpt Yuriy Buchkovsky – Training director of AVANT training school

  • Brief presentation on the new STWC convention

13.30-13.35   (5 mins)           Brief Testimonial and greetings by senior Goldenport port Captain

13.35-13.45   (10 mins)         Awards  for seafarers.

13.45-14.00   (15 mins)         Q&A sessions  / Discussion with Participants

14.00-15.00                            Conclusion / Lunch-buffet  / Gifts